Historical Version Privacy Statement
version 20220513

TERMENI DE UTILIZARE

Ultima modificare: 13 mai, 2022

 1. INTRODUCERE

1) Acești termeni de utilizare („Termenii de utilizare”) în baza cărora puteți utiliza pentru acest site web www.hihonor.com/ro/(„Site-ul”), sunt operați și gestionați de HONOR TECHNOLOGIES ROMÂNIA S.R.L. ("noi/noi/noastre/Honor"). Puteți utiliza site-ul web ca vizitator sau ca utilizator înregistrat. Prin utilizarea site-ului, confirmați că acceptați acești Termeni de utilizare necondiționat și că sunteți de acord să îi respectați. Utilizarea oricărei părți a site-ului web constituie acceptarea a acestor Termeni de utilizare, care intră în vigoare la data la care utilizați pentru prima dată site-ul web. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, ar trebui să încetați imediat utilizarea site-ului.


2) Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni de utilizare în orice moment, fără notificare, prin publicarea modificărilor online. Sunteți responsabil să verificați în mod regulat informațiile postate online pentru a obține o notificare în timp util cu privire la astfel de modificări. Utilizarea în continuare a site-ului web, după ce modificările sunt publicate, reprezintă acceptarea dvs. a Termenilor de utilizare modificați.


3) Sunteți de acord să respectați în orice moment toate instrucțiunile de utilizare a site-ului web, pe care le actualizăm regulat.


4) Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la Site, de a închide conturi, de a elimina sau a edita conținutul în orice moment, fără notificare.


5) Trebuie să aveți vârsta de șaisprezece (16) ani sau mai mult pentru a accesa sau utiliza site-ul web. Dacă sunteți minor, adică sub vârsta de șaisprezece (16) ani, puteți utiliza site-ul numai cu acordul unui părinte sau tutore.


6) Honor administrează și operează acest site web în Bucureşti, România. Deși puteți accesa acest site oriunde în lume, nu toate caracteristicile, produsele sau serviciile discutate, menționate, furnizate prin sau pe acest site sunt disponibile în toate țările/regiunile. În cazul în care alegeți să vizitați acest site web din țări sau regiuni din afara României, sunteți responsabil pentru asigurarea conformității cu toate legile locale aplicabile în ceea ce privește vizitarea acestui site web.

 1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI LICENȚĂ LIMITATĂ PENTRU SITE WEB

1) Toate conținuturile (inclusiv texte, imagini, muzică, videoclipuri, animații, modele, diagrame, interfețe vizuale, cod și altele) de pe acest site web și drepturile de proprietate intelectuală aparțin exclusiv Honor, dacă nu se specifică altfel, precum și conceptul, designul, structura, expresia și afișarea Conținutului sunt deținute, controlate și utilizate de Honor cu autorizații legale. Fără acordul prealabil scris al Honor sau al altor părți, orice conținut de pe site nu va fi reprodus, distribuit, fotocopiat, redat, legat sau transmis cu super-linkuri, încărcat pe alte servere în „metoda de oglindire”, stocat în sistemul de recuperare a informațiilor, sau utilizat în alt mod în orice scop comercial de către orice persoană prin orice mijloc. Nu aveți voie să extrageți sau să utilizați conținutul sau orice parte a acestuia sau să dezvoltați/creați orice conținut, marcă, logo etc. similar, în niciun fel, fără permisiunea prealabilă în scris a Honor sau a unei terțe părți, după caz.


2) Toate mărcile comerciale și alte mărci afișate, menționate sau utilizate în alt mod pe acest site web sunt proprietatea Honor, a afiliaților săi sau a furnizorilor săi de conținut. Nu aveți dreptul să utilizați niciuna dintre aceste mărci comerciale sau logo-uri în niciun fel fără permisiunea prealabilă explicită în scris a Honor sau a unei terțe părți, după caz.


3) Honor vă acordă o licență limitată prin care puteți descărca informații despre produsele și serviciile Honor de pe acest site, doar dacă:

(1) Este utilizat numai în scopuri personale și nu comerciale.

(2) Informațiile nu suferă nicio modificare.

(3) Nu se fac alte declarații sau garanții în afară de aceste informații sau fișiere care conțin aceste informații.

(4) Nu este eliminată nicio declarație și/sau notificare care indică drepturile și interesele legale ale Honor în ceea ce privește drepturile de autor asupra acestor informații.

 1. Disponibilitatea, securitatea și acuratețea site-ului web

1) Deși ne străduim să facem site-ul disponibil douăzeci și patru (24) de ore pe zi, nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-ul web este indisponibil într-un anumit moment sau o perioadă. Nu oferim nicio garanția că accesul dumneavoastră la site va fi neîntrerupt, rapid sau fără erori. Din cauza naturii Internetului, nu putem garanta acest lucru. În plus, ocazional putem efectua ocazional reparații, mentenanță sau să introducem noi facilități și funcții.


2) Accesul la Site vă poate fi suspendat sau retras dvs., în orice moment, fără notificare. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a impune restricții asupra duratei și modului de utilizare a oricărei părți a site-ului web sau a conținutului acestuia.


3) Nu garantăm că site-ul web va fi compatibil cu toate componentele hardware și software pe care le puteți utiliza. Nu vom fi răspunzători pentru daunele generate, viruși sau coduri care ar putea afecta orice echipament informatic, software, date sau alte proprietăți ca urmare a accesului sau utilizării site-ului. De asemenea, nu suntem răspunzători pentru acțiunile terților.


4) Deși ne străduim să ne asigurăm că informațiile și materialele de pe site sunt corecte, nu garantăm că reprezentările implicite sau explicite sunt complete, exacte, actualizate, potrivite unui anumit scop și, în măsura permisă de lege, și nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele erori sau omisiuni. Acest lucru nu afectează nicio posibilă obligație avută în baza unui contract de furnizare servicii. Facem referire la orice obligație pe care o putem avea în baza contractului respectiv de a vă oferi informații și sfaturi exacte și pe care o putem face prin o parte securizată a site-ului web disponibilă persoanelor care utilizează parola corespunzătoare.


5) Materialele prezentate pe Site sunt furnizate doar în scop informativ și nu constituie niciun angajament, garanție sau obligație din partea noastră.


6) Numai utilizatorii autorizați au acces și pot folosi zonele protejate prin parolă și/sau securizate ale acestui site web. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității Contului și a parolei dvs. și pentru restricționarea accesului la computer pentru a preveni accesul neautorizat la Contul dvs. Sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care au loc sub contul sau parola dvs. Utilizatorii neautorizați care încearcă să acceseze aceste zone pot fi urmăriți penal.

 1. Reguli de utilizare

1) Atât site-ul web și cât și Conținutul nu pot fi utilizate ilegal sau dincolo de domeniul de aplicare prezentat în acești termeni de utilizare și nu poate fi utilizat pentru a încălca drepturile și interesele legale ale altor persoane sau organizații. Nu puteți utiliza nicio formă de dispozitiv, program sau algoritm, inclusiv cele care includ spider, roboți, deep-link, page-scrapes sau orice metodă identică sau similară pentru a accesa manual, obține, copia sau monitoriza orice parte a acestui site web sau conținutul. În plus, nu puteți vizita, obține sau copia materiale, texte, informații sau alt conținut prin metode care nu sunt furnizate de acest site web.


2) Nu puteți accesa sau utiliza fără autorizație niciun conținut sau servicii de pe acest site prin încercări ilegale de hacking, de spargere a parolelor sau orice alt mijloc ilegal. Nu este permis să urmăriți, să utilizați tehnici de căutare inversă, să spargeți sau să decodați orice informație despre utilizatorii sau vizitatorii site-ului web, inclusiv ID-ul Honor care nu este deținut de dvs., și să utilizați greșit sau să dezvăluiți orice serviciu sau informații de pe acest site în niciun fel.


3) Nu aveți voie să testați acest site web și/sau rețeaua sa pentru vulnerabilități prin scanare sau compromiterea măsurilor de securitate sau de autentificare a identității adoptate de acest site web și de serviciile sale. Nu este permis să încălcați niciunul dintre mecanismele de securitate sau măsurile de autentificare utilizate de acest site web sau de rețelele care fac legătura cu acesta. De asemenea, nu este permis să sondați, să scanați sau să testați în alt mod vreo slăbiciune a rețelei în legătură cu acest site web sau să lansați vreo formă de atac cibernetic împotriva acestuia.


4) Vă exprimați acordul de a nu utiliza niciun dispozitiv, software sau program pentru a interfera sau a încerca să interferați cu operațiunile normale, utilizarea de către alții a acestui site web sau a oricăror tranzacții efectuate pe acest site web. Nu vă veți implica în nicio acțiune care stochează cantități incompatibile sau disproporționate de date pe infrastructurile, sistemele sau rețelele acestui site web sau sistemele sau rețelele legate de acest site web.


5) Nu veți folosi acest site web și conținutul pentru a vă angaja în activități care încalcă legile, drepturile și interesele altora, perturbă ordinea socială, subminează stabilitatea socială sau se angajează în orice activitate care ar putea deteriora sau încerca să deterioreze sistemele informatice și securitatea rețelei.


6) Prin utilizarea acestui site web și a conținutului acestuia, vă exprimați acordul să respectați legile și reglementările aplicabile, inclusiv controalele la export. În scopul respectării acelor legi și reglementări, avem dreptul de a restricționa sau de a rezilia accesul dumneavoastră la o parte din sau tot site-ul web. 

 1. Cont, parolă și securitate

1) Este posibil să fie necesar să vă înregistrați sau să vă conectați la ID-ul dvs. HONOR pentru a utiliza anumite funcții sau servicii de pe acest site web. Veți fi pe deplin responsabil pentru păstrarea confidențialității informațiilor despre contul și parola dvs. și veți fi răspunzător pentru orice comportament sub contul dvs., în cazul în care aceste informații sunt dezvăluite din motive cauzate de dvs.


2) Veți informa imediat Honor despre orice anomalie a contului, inclusiv dar fară a vă limita la modificarea parolei, conectarea neautorizată la contul dvs. sau utilizarea contului dumneavoastră. Sunteți obligat să despăgubiți pierderile suferite de Honor și/sau de alți utilizatori ai acestui site web dacă nu reușiți să păstrați confidențialitatea informațiilor contului dvs. și, ca urmare, ID-ul dvs. HONOR este utilizat de către alții. Nu trebuie să utilizați ID-ul Honor al altora fără consimțământul explicit al titularului contului. Honor nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderile menționate care decurg din încălcarea acestui articol.


3) Folosiți contul HONOR ID pentru a vă autentifica pe acest site web. De asemenea, trebuie să respectați Acordul de utilizare HONOR ID. Recunoașteți și sunteți de acord că avem dreptul să colectăm informații pentru înregistrarea Contului dvs. Utilizarea acestor informații va fi în conformitate cu termenii Politicii noastre de confidențialitate și cu legile aplicabile.


4) Este necesar să fiți înregistrat cu o adresă de e-mail personală validă pe care o accesați în mod regulat pentru a vă putea fi trimise e-mailuri de administrare, precum și alte informații.


5) Nu trebuie să utilizați site-ul web în niciun fel care cauzează întreruperea sau deteriorarea în vreun fel a site-ului sau a accesului la acesta. Ne rezervăm dreptul de a vă dezactiva Contul, în cazul în care acțiunile dumneavoastră sunt susceptibile de a perturba Site-ul în vreun fel și sunteți de acord să utilizați Site-ul numai în scopuri legale.

 1. Conținut utilizator

1) Utilizatorii acestui site pot posta recenzii, comentarii și alt conținut atâta timp cât acesta nu este ilegal, obscen, abuziv, amenințător, defăimător, inacceptabil, inexact, invaziv vieții private, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau afectează în alt mod terții și nu conține viruși, software sau orice formă de spam. Comentariile și alte materiale postate pe site-ul web nu constituie sfaturi pe care să se bazeze utilizatorii. Prin urmare, nu ne asumăm nicio răspundere sau responsabilitate care decurge din încrederea acordată în astfel de materiale de către vizitatorii site-ului web sau de către oricine care poate fi informat cu privire la conținutul acestuia.


2) Întrucât Honor nu controlează în prealabil Conținutul utilizatorului, Honor nu oferă nicio garanție cu privire la acuratețea, integritatea sau calitatea oricărui conținut de utilizator și recunoașteți că ați putea fi expus la Conținutul utilizatorului pe care îl puteți considera inacceptabil, indecent sau nepotrivit. Honor își rezervă dreptul de a preevalua, filtra, restricționa, bloca, muta, refuza, modifica sau elimina Conținutul utilizatorului în orice moment, la discreția sa, fără o notificare prealabilă. Puteți raporta către Honor orice conținut pe care îl considerați vulgar, ofensator, inacceptabil, indecent sau nepotrivit, iar Honor poate lua orice măsură pe care o consideră potrivită.


3) Prin prezenta ne acordați o licență irevocabilă, fără drepturi de autor, la nivel mondial, cesionabilă, sub-licențiabilă de utilizare (în conformitate cu Termenii de utilizare și cu legile aplicabile), pentru orice material pe care ni-l trimiteți sau îl postați pe site pentru scopul utilizării pe site sau pentru marketingul general al serviciilor noastre (prin orice mijloc și în orice mediu).


4) Orice feedback pe care îl oferiți pe acest site web este considerat neconfidențial. Honor își rezervă dreptul de a utiliza în mod liber aceste informații.

 1. SITE-URI WEB DE LA TERȚE PĂRȚI

1) Oferim link-uri către site-urile web ale afiliaților noștri, alte companii sau alte site-uri web independente ale terților, dar nu avem control asupra conținutului acestor site-uri legate și nu ne asumăm responsabilitatea în legătură cu acestea. Asemenea site-uri conectate sunt preluate în vederea facilitării utilizării dumneavoastră, dar Honor nu oferă nicio garanție expresă sau implicită, cu privire la conținutul, serviciile și informațiile furnizate pe site-urile web conectate și nici aceste link-uri nu vor fi considerate ca Recomandarea sau autorizarea de către Honor a site-urilor web conectate. Trebuie să revizuiți cu atenție declarația de confidențialitate și alți termeni de utilizare a acestor site-uri conectate, iar accesul la acestea se va face la discreția și riscul dumneavoastră. Nu oferim nicio aprobare sau recomandare a niciunui site terț către care site-ul oferă un link.


2) Prin prezenta, vă acordăm o licență revocabilă, neexclusivă, fără drepturi de autor pentru a furniza un link pe site-ul dvs. către pagina de pornire a site-ului nostru, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal, fără a afecta reputația noastră sau a profita de ea.


3) Garantați, în mod special, faptul că:

(1) Nu veți oferi nicio garanție cu privire la noi, serviciile noastre sau politicile noastre decât cu autorizarea noastră prealabilă, expresă, în scris;

(2) Nu spuneți nimic fals, înșelător, derogator sau ofensator despre noi sau despre serviciile și politicile noastre;

(3) Nu sugerați în mod greșit (expres sau implicit) că v-am susținut site-ul web și că suntem asociați în vreun fel cu acesta;

(4) Nu realizați o asociere site-ul nostru cu scopul de a vinde sau cumpăra de replici, produse contrafăcute sau alte bunuri sau servicii care încalcă drepturile de proprietate intelectuală neautorizate altfel;

(5) Nu asociați link-ul site-ului nostru cu un conținut care este vulgar, ofensator, inacceptabil, indecent sau inadecvat.

 1. Confidențialitate

Politica de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal se aplică acestui site web. Puteți citi detaliile dând clic pe Politica de confidențialitate din partea de jos a fiecărei pagini. Trebuie menționat faptul că nici conexiunea la rețea, nici transferul de date nu sunt complet sigure și nici confidențiale. Honor nu poate garanta siguranța informațiilor pe care le furnizați împotriva interceptării de către ceilalți.

 1. Rezervarea drepturilor

Honor își rezervă dreptul de a efectua următoarele acțiuni în orice moment fără notificare:

(1) Suspendarea sau încetarea întregului serviciu sau unei părți a acestui site web în orice moment, indiferent de motiv;

(2) Remedierea sau modificarea integrală sau parțială a Conținutului, precum și a altor politici, termeni sau clauze aplicabile;

(3) Suspendarea funcționării întregii sau a unei părți a site-ului web în scopul întreținerii, corectării erorilor sau a altor astfel de modificări la intervale regulate sau neregulate.

 1. Avertisment

 Honor nu garantează disponibilitatea, continuitatea și accesibilitatea acestui site web, a conținutului sau a serviciilor sale, care sunt furnizate „ca atare”. Dumneavoastră, în calitate de utilizator, dețineți întreaga responsabilitate pentru modul de utilizare a acestui site web și a oricăror site-uri web conectate. În cazul în care oricare sau toate serviciile acestui site web nu vă satisfac, vă recomandăm să încetați să utilizați de tot sau parțial acest site web, ca parte a acordului dvs. cu Honor cu privire la utilizarea acestui site web. Informațiile publicate pe acest site web despre tipurile de produse și servicii disponibile, inclusiv funcțiile produsului, specificațiile, parametrii, standardele tehnice și conținutul serviciului pot diferi între țări/regiuni. Pot exista diferențe în ceea ce privește funcțiile, specificațiile, parametrii și standardele tehnice, chiar și în cadrul aceluiași produs, în diferite etape de dezvoltare. Deoarece este posibil ca informațiile site-ului web să nu fie actualizate imediat cu astfel de modificări, pot exista variații între ceea ce este afișat online și ceea ce este disponibil pe piață. Honor nu garantează corectitudinea, întregimea sau fiabilitatea conținutului acestui site web.

 1. DESPĂGUBIRE

 Veți despăgubi și veți exonera Honor, filialele, afiliații săi și ofițerii, directorii, agenții și angajații acestora, de orice pretenție, cerere sau acțiuni, inclusiv onorariile avocaților, inițiate/efectuate de orice terță parte sau penalități impuse din cauza sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni de utilizare sau a oricărui document(e) încorporat(e) prin referință sau încălcarea dvs. a oricărei legi, reguli, reglementări sau a drepturilor unei terțe părți.

 1. CONCESIE

Relația dumneavoastră cu Honor este directă și, acceptând acești Termeni de utilizare, sunteți de acord că Honor nu deține controlul sau răspunderea pentru produsele care sunt listate pe site. Honor nu garantează identitatea sau acreditările niciunui utilizator. Prin prezenta, îl eliberați în mod expres pe Honor și/sau afiliații săi și/sau pe oricare dintre ofițerii și reprezentanții săi de orice cost, daune, răspundere sau orice altă consecință (legală sau de altă natură) a oricăreia dintre acțiunile/inacțiunile celorlalți utilizatori ai Site-ului.

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII

1) Cu excepția cazului în care legea interzice, Honor nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună indirectă, consecutivă, disciplinară, incidentală sau punitivă, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea beneficiilor, aduse utilizatorilor în orice caz, chiar dacă Honor este la curent cu faptul că daunele menționate mai sus pot apărea. Dacă utilizarea de către dvs. a acestui site web are ca rezultat orice formă de daună sau pierdere, compensația totală și maximă pe care Honor și partenerii săi vi le pot face nu va depăși sumele de abonament sau taxe similare în legătură cu utilizarea de către dvs. a serviciilor sau funcțiilor acestui site web. Răspunderea nu poate fi limitată cu privire la unele aspecte legale. Prin urmare, este posibil ca limitarea de răspundere menționată mai sus să nu vă fie aplicabilă.


2) În plus, luați la cunoștință că nu vom avea nicio răspundere (fie prin contract, delict, neglijență, denaturare, restituire sau sub orice răspundere legală) în legătură cu utilizarea sau incapacitatea dvs. de a utiliza sau întârzia utilizarea site-ului web sau a oricărui material din acesta sau accesibil din acesta sau din orice acțiune sau decizie luată ca urmare a utilizării Site-ului sau a oricărui astfel de material, pentru orice pierderi indirecte sau consecutive, daune, costuri sau cheltuieli; pierderea profiturilor reale sau anticipate; pierderea contractelor; pierderea utilizării banilor; pierderea economiilor anticipate; pierderi de venituri; pierderea fondului comercial; pierderea reputației; pierderea afacerii; pierderea timpului de operare; pierderea unei oportunități; sau pierderea, deteriorarea sau coruperea datelor; indiferent dacă astfel de pierderi erau sau nu previzibile în mod rezonabil sau am fost informați cu privire la posibilitatea de a suferi astfel de pierderi.

 1. Încetarea serviciilor

Vă exprimați acordul ca în cazul în care Honor consideră că ați încălcat oricare dintre acești termeni de utilizare, Honor vă poate rezilia sau bloca accesul la acest site fără notificare prealabilă, la propria sa discreție. Dacă Honor vă încetează accesul la acest site web ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a acestor termeni de utilizare, Honor nu își asumă nicio responsabilitate față de dvs. sau de orice terță parte. Sunteți de acord că Honor își rezervă dreptul de a vă rezilia accesul la toate sau o parte din funcțiile acestui site web, fără o notificare prealabilă din următoarele motive:

(1) Ca răspuns la cerințele legale sau cerințele altor autorități guvernamentale.

(2) Ca răspuns la propria dvs. solicitare (cum ar fi solicitările de ștergere a contului, care pot duce la indisponibilitatea serviciilor de cumpărături online).

(3) Întreruperea serviciului sau modificarea majoră a acestui site web sau a oricăruia dintre serviciile sale.

(4) Probleme tehnologice imprevizibile.

 1. Clauză de separabilitate

În cazul în care oricare dintre acești termeni sunt considerați ilegali, nevalizi sau inaplicabili în alt mod din cauza legilor oricărui stat sau țări în care acești termeni urmează să intre în vigoare, atunci în jurisdicția în care acel termen este ilegal, nevalid sau inaplicabil, va fi eliminat, iar restul de Termenii de utilizare vor rămâne în vigoare și vor continua să fie obligatorii.

 1. Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor

Acești Termeni de utilizare vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice solicitări sau contestații care decurg din prezentele Condiții de utilizare vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România pentru litigii.

 1. Diverse

1) Acești termeni de utilizare constituie acordul complet între dvs. și Honor cu privire la utilizarea acestui site web și înlocuiesc toate acordurile făcute anterior pe cale scrisă sau orală dintre dvs. și Honor cu privire la utilizarea acestui site web. Cu excepția a ceea ce este stipulat în alte acorduri semnate între dvs. și Honor, Honor nu va accepta nicio contraofertă cu privire la acești termeni de utilizare.


2) În cazul în care Honor nu aderă cu strictețe la acești termeni de utilizare și nu îndeplinește acești termeni de utilizare, acest lucru nu reprezintă renunțarea companiei Honor la drepturile asupra conținutului sau îndeplinirii acestor termeni. Nicio acțiune întreprinsă între Honor și dvs./o terță parte nu constituie modificarea acestor termeni.

 

Historical Version Privacy Statement
version 20220513